Book Haul: Bokrea del 1

 
Så.. jag är inte sämre än er andra utan jag har också shoppat loss på bokrean! Lite för mycket dessutom.. Det här är bara en del av mina böcker, så därför kommer jag göra minst 1 till book haul :) En del av dessa böcker är dock min pojkväns också, men jag tänkte att det kunde vara kul att dela med mig av dessa med ^^
 
 
 
* På ön av Tracey Garvis Graves köpte jag på Ica Maxi. Det här är en bok som jag hört väldigt mycket gott om och jag blev glad när jag hittade den inbunden!
 
* Den gröna cirkeln av Stefan Casta var egentligen inte så jättebillig tyvärr, om jag inte missminner mig. Denna köpte jag från CDON. Jag började faktiskt läsa denna til en sommarkurs som jag läste för ett par år sedan och då lånade jag den från biblioteket. Jag hann bara läsa ca 1/3 del innan jag var tvungen att lämna tillbaka den och jag har många gånger kommit på mig själv att undra hur boken skulle sluta, så därför kunde jag inte låta bli när den ändå var med på bokrean. :)
 
* Beautiful Creatures - Det högsta priset, det största offret av Kami Garcia och Margaret Stohl. Jag köpte del 1 och 2 i serien på förra årets bokrea och tänkte därför att jag lika gärna kunde köpa del 3 i årets :)
 
 
 
* Outtalat av Sarah Rees Brennan. Jag hade inte tänkt läsa den här först, men efter Boktyckes hyllande recension blev jag faktiskt lite mer sugen och när den var med på bokrean så fick den komma hem till oss. :)
 
* Four av Veronica Roth. Egentligen hade jag tänkt köpa den här på engelska för att matcha mina andra böcker (Divergent, Insurgent och Allegiant). Men när jag skulle till att köpa den så fanns den bara i häftat och mina andra är i inbundet. Så därför har jag inte kommit mig för att köpa den. Men nu när den var med på bokrean, i en fin inbunden version, dock visserligen på svenska, så kunde jag ändå inte låta bli att köpa hem den :)
 
*Änglarnas kamp av Becca Fitzpatrick. Det här är sista delen (4e boken) i en serie (Hush Hush?). Jag har läst ettan och tvåan. Den första tyckte jag var väldigt bra medan jag blev besviken på andra boken. Därför har jag inte tagit upp den tredje, trots att jag har haft den hemma. Men nu när de ska filmatisera den första boken så skulle jag ändå vilja läsa klart serien. Och nu är dessutom serien komplett. :)
 
 
 
*Magikerna av Lev Grossman. Den här boken har jag hört väldigt blandade omdömmen om. En del har älskat den medan andra inte alls tyckt om den. Men både den här och andra boken (tror jag) fanns med på Ica Maxis bokrea och var inte speciellt dyra. Så därför bestämde jag mig för att köpa hem den första boken och ge den ett försök. :)
 
*Judas Barn av Markus Heitz. Den här boken hade jag inte ens hört talasom innan årets bokrea. När jag sedan läste baksidetexten så blev jag genast sugen på att läsa. Så den här ser jag väldigt mycket fram emot och detta är faktiskt den enda bok jag köpte i en fysisk bokaffär i år (Akademibokhandeln).
 
 
 
 
*Det röda trädet av Shaun Tan. Shaun Tan är kanske mest känd för sina vackra illustrationer. Han har släppt en bok, Ankomsten, som enbart består av illustrationer och ingen text ö.h.t. Jag har länge varit nyfiken på honom och därför köpte jag hem den här från CDONs bokrea, även om den inte var speciellt billig. Men det är en väldigt fin bok med vackra bilder. Trots att den på CDON gick under kategorin "barnböcker" så skulle jag snarare rekomendera den här till vuxna. Den är ganska mörk och dyster, så jag tvivlar på att den är en bra "barnbok".
 
 
 
Så kommer vi till böckerna som min pojkvän, Pontus, köpte. :)
 
*Men hur som helst... av John Cleese
*The art of war av Sun Tzu
*När skratten har tystnat av Robin Williams
 
 
*Resan till mörkret av Andrej Djakov
*Resan till Ljuset av Andrej Djakov. Denna var dock inte på rea, men då boken bredvid är uppföljaren till den här så var han ju tvungen att köpa första också :)
 
Så, detta var alltså del 1 av min bokrea Book Haul. Hoppas att ni gillade den! :)
 
Har ni handlat något på bokrean än? Och i så fall vad? :)
 
/ Linnea
 
RSS 2.0